h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kur’an kursu öğrencilerinin Filistin’e yardımları aralıksız sürüyor

Kur’an kursu öğrencilerinin Filistin’e yardımları aralıksız sürüyor

Bayburt Terzi Hacı Mustafa Efendi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin'e yardım etmek için biriktirdikleri harçlıklarını bağışladı. İl Müftülüğüne teslim edilen bağışlar, Filistinli çocuklara gönderilecek. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, minik öğrencilere bağışları için teşekkür etti.

Terzi Hacı Mustafa Efendi 4-6 yaş arası Kur’an kursu öğrencileri, Filistinli çocuklara yardım etmek için biriktirdikleri harçlıklarını bağışladı. Bayburt İl Müftülüğüne bağlı olan Terzi Hacı Mustafa Efendi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyası kapsamında para biriktirmek için kumbaralar kullanmışlardır. Öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri Zehra Bayhan ve Zeynep Kübra Ergün’ün eşliğinde İl Müftülüğüne giderek biriktirdikleri harçlıkları Filistinli çocuklara göndermek üzere İl Müftüsü Abdurrahman Şahin’e teslim ettiler. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, minik öğrencilere teşekkür ederek bağışlarını kabul etti.

Talas Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitimleri vermeye başladı!

Sıradaki haber:

Talas Belediyesi, personeline iş güvenliği eğitimleri vermeye başladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.