h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • “Küçükçekmece Belediyesi, Sömestir Tatili için heyecan verici etkinlikler düzenliyor”

“Küçükçekmece Belediyesi, Sömestir Tatili için heyecan verici etkinlikler düzenliyor”

Küçükçekmece Belediyesi, 19 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında yapılacak sömestir etkinlikleriyle çocuklara ücretsiz olarak eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunacak. 4-12 yaş arası öğrencilere atölyeler, tiyatro oyunları, sinema gösterileri, yarışmalar ve kültür gezileri gibi birçok farklı etkinlik düzenlenecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, öğrencilere keyifli bir sömestir tatili geçirmeleri için bu etkinlikleri hazırladıklarını ifade etti. Etkinlikler hakkında daha fazla bilgiye Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Küçükçekmece’deki etkinliklerde öğrencilerin ücretsiz olarak katılabileceği birçok aktivite bulunuyor. Küçükçekmece Belediyesi, yarıyıl tatilindeki öğrenciler için dopdolu bir etkinlik programı düzenledi. 4-12 yaş grubundaki çocuklar, eğitim atölyelerinden bilim ve kültür gezilerine kadar birçok farklı etkinlikle keyifli bir sömestir tatili geçirecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, öğrencilere karne hediyesi olarak bu etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, çocukların keyifli ve öğretici bir tatil geçirmelerini hedeflediklerini söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek atölyelerde çocuklar, çeşitli sanatsal faaliyetlerle eğlenecek ve öğrenecekler. Ayrıca tiyatro oyunları da sahnelenecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek kültür gezilerinde ise öğrenciler, çeşitli müze ve mekanları ücretsiz olarak ziyaret edebilecekler. Ayrıca robot yarışları, bowling turnuvaları ve santranç turnuvaları gibi etkinlikler de düzenlenecek. 19 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikleri Küçükçekmece Belediyesinin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Tramvaylarda sağlanan ücretsiz internet hizmeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından 208 bin defa kullanıldı.

Sıradaki haber:

Tramvaylarda sağlanan ücretsiz internet hizmeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından 208 bin defa kullanıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.