h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kozanlı öğrencilerden Mehmetçik’e moral mektubu: Harekat bölgesindeki kahramanlarımızı sevindiren güzel jest!

Kozanlı öğrencilerden Mehmetçik’e moral mektubu: Harekat bölgesindeki kahramanlarımızı sevindiren güzel jest!

Adana'nın Kozan ilçesindeki Halit Dağlı İlköğretim Okulu öğrencileri, Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım ekibiyle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'nda bir araya gelerek, Pençe Kilit Harekâtı bölgesindeki Mehmetçiklere yazdıkları mektupları teslim etti. Öğrenciler, ziyaretin ardından Kozan şehitliğini ziyaret ederek dualar etti ve karanfil bıraktı.

Adana’nın Kozan ilçesindeki Halit Dağlı İlköğretim Okulu öğrencileri, Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım ekibiyle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’nda bulunan askerlerle bir araya gelerek, Pençe Kilit Harekâtı bölgesindeki Mehmetçiklere gönderilmek üzere yazdıkları mektupları teslim etti.
Kozan’da bulunan Halit Dağlı İlköğretim Okulu’nda 3. sınıf öğrencisi olan öğrenciler, öğretmenleri Harun Gün ve Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım ekibiyle birlikte Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık’a 21 şehit için taziye ziyaretinde bulunarak, aktif görevde olan Mehmetçikler için hazırladıkları moral mektuplarını takdim etti.
Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, askerlerle birlikte öğrencileri kapıda karşılayarak, teslim edilen mektuplar karşısında oldukça duygulandıklarını ifade etti ve öğrencilerin samimi duygularının yüreklerini ısıttığını belirtti. Alperen Arık ve Yağmur Yıldız adlı öğrencilerin okuduğu mektup da herkesi duygulandırdı.
Jandarma ziyaretinin ardından KOZYAR temsilcisi Okan Arık bir açıklama yaptı ve “Bugün burada öğrencilerimizin hazırladığı mektupları ilettik. Biz, üniformalı bir millet olarak her zaman asker ve polisimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla öğrencilerimizle birlikte Mehmetçiklerimizi ziyaret ettik ve başsağlığı dileklerimizi ilettik” şeklinde konuştu.
Jandarma ziyaretinin ardından öğrenciler Kozan şehitliğini ziyaret ederek şehitlere dua etti ve karanfil bıraktı. Çıkışta, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diyerek Mehmetçiklerin yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Başkan Pekmezci, Bayburtlularla buluşacak ve görev süresini değerlendirecek

Sıradaki haber:

Başkan Pekmezci, Bayburtlularla buluşacak ve görev süresini değerlendirecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.