h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köyceğiz’de gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ok uçurmanın keyfini yaşadılar

Köyceğiz’de gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ok uçurmanın keyfini yaşadılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri devam ediyor. Köyceğiz Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen hayır panayırında, öğrencilere Türk Okçuluğu hakkında bilgiler verildi ve uygulamalı olarak ok atma etkinliği düzenlendi.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm okullarda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karne öncesinde düzenlenen “Dönem Sonu Faaliyet Haftası”, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine ettiği ve yoğun katılımla devam ediyor. Bu hafta, kültürel etkinliklerin yanı sıra sanat, spor ve geleneksel kültürün devam ettirildiği çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Köyceğiz Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen hayır panayırında, Geleneksel Türk Okçuluğu Hakemi Müberra Uçar öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle ok uçurma etkinliği gerçekleştirdi. Çocuklar ilk defa yay ve ok tutma deneyimini kazanarak, Türk Okçuluk tarihini öğrendiler ve pratik olarak bu sporu icra etme fırsatı buldular.

Sağım Hijyeni Eğitimi Üreticilere Verildi, İşte Detaylar!

Sıradaki haber:

Sağım Hijyeni Eğitimi Üreticilere Verildi, İşte Detaylar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.