h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Körfez bölgesi, şehitler için birleşti

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazı kılınıp yürüyüş düzenlendi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, şehitlerin ailelerine ve Türk Milleti'ne baş sağlığı diledi. Körfez Ülkü Ocakları da yürüyüş organize etti ve PKK'nın hain saldırısında şehit düşen 9 askeri anmak için basın açıklaması yaptı. Belediye Başkanı Söğüt, vatan ve şehitler için bir araya gelmenin güzel bir örneği olduğunu vurguladı ve teröre lanet okudu.

Vakit.com.tr olarak, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için düzenlenen sabah namazı ve yürüyüş haberini özgün bir şekilde sizlere sunuyoruz.

Başlık: Körfez’de Şehit Olan Askerler İçin Dualar Edildi ve Yürüyüş Düzenlendi


Haber Metni: Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen çatışmada şehit olan askerler için Körfez’de anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Yeniyalı Merkez Camii başta olmak üzere kent genelindeki tüm camilerde sabah namazında dualar edildi. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sabah namazı kılındı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, etkinliğe katılarak birlik ve beraberlik mesajlarını iletti.

Körfez Ülkü Ocakları da, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için yürüyüş organize etti. Tütünçiftlik Sahili’nde son bulan yürüyüşte Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu, “PKK’nın hain saldırıları sonucu 9 vatan evladımız şehit düştü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Mehmetçiklerimizin geride bıraktığı ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz Türk Milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yürüyüş programında yaptığı konuşmada da vatan, bayrak ve şehitlerimizin önemine vurgu yaparak, “Teröre ve teröristlere lanet olsun. Vatanımız uğruna canını siper eden Mehmetçiklerimizi, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimize minnettarız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun” ifadelerini kullandı.

Körfez halkının, şehitlerimiz için bir araya gelerek yaptığı sabah namazı ve düzenlenen yürüyüş, ülkemizin birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneklerinden biri oldu. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmaya devam ediyoruz.

Aymelek Derneği, 15 yıldır topluma umut aşılıyor

Sıradaki haber:

Aymelek Derneği, 15 yıldır topluma umut aşılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.