h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Köpeğin havadaki droneyi yakalamaya çalışmasıyla ilginç bir görüntü oluştu

Köpeğin havadaki droneyi yakalamaya çalışmasıyla ilginç bir görüntü oluştu

Erzincan'ın Çağlayan Beldesi'nde Bulut isimli bir kangal köpek, havada uçan bir droneyi yakalamaya çalışırken ilginç bir görüntü oluşturdu. Görüntü çekmek için uçurulan drone, köpeğin tepkisini çekti ve köpek dakikalarca cismi takip etti. Köpek, drone alçaldığında havaya sıçradı ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Köpek, gazeteci droneyi güvenli bir şekilde indirince bile takibini sürdürdü. Olay, izleyenleri gülümsetti.

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi’nde, havada uçan bir droneyi yakalamak için çabalayan Bulut isimli kangal cinsi köpek, ilginç bir manzara oluşturdu. Bir gazeteci tarafından uçurulan drone, köpeğin dikkatini çekti. Bulut, droneye neredeyse düşman gibi saldırarak havada uçan cisimle dakikalarca takip etti. Drone alçaldığında ise köpek, iki ayakları üzerine kalkıp havaya sıçradı ve vatandaşların ilgisini çekti. Köpeğin yorulması üzerine gazeteci, droneyi güvenli bir şekilde indirdi. Hatta drone gazetecinin ellerinde bile, Bulut yakından takip etmeye devam etti ve izleyenlere tebessüm ettirdi.

Çıldır Gölü’nde Kızak Atlarını Battaniyeli Koruma Sistemi Yaratıldı

Sıradaki haber:

Çıldır Gölü’nde Kızak Atlarını Battaniyeli Koruma Sistemi Yaratıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.