h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Şeker Aile Sağlığı Merkezi’ni denetledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Şeker Aile Sağlığı Merkezi’ni denetledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şeker Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle yapılan merkez, Şehir Hastanesi'nin arka tarafında bulunuyor. Aile sağlığı merkezinin kısa sürede faaliyete geçirileceğini belirten Başkan Büyükkılıç, yüklenici firmaya ve hayırsevere teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehir Hastanesi’nin arkasında bulunan Şeker Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle yapılan Aile Sağlığı Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, merkezdeki ilerlemeyi görmek ve bilgi almak amacıyla alanları gezdi. Teknik gezide Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın da hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada, Aile Sağlığı Merkezi’nin hayırsever aile Çalapkorur’un desteğiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti. Başkan Büyükkılıç, aile sağlığı merkezinin en kısa sürede hayata geçirileceğini ve Kayseri halkına hizmet vereceğini vurgulayarak, yüklenici firmaya teşekkür etti ve hayırsever aileye de minnettarlığını dile getirdi.

İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bölgedeki Çocuklar İçin Toplantı Yapıldı

Sıradaki haber:

İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bölgedeki Çocuklar İçin Toplantı Yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.