h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kocatepe Ortaokulu’nun duygusal bağışı gündemde

Kocatepe Ortaokulu’nun duygusal bağışı gündemde

Afyonkarahisar Merkez Kocatepe Ortaokulu tarafından düzenlenen hayır panayırı, Filistin'de İsrail zulmüne maruz kalan vatandaşlar için gerçekleştirildi. Panayırda elde edilen gelir, Okul Müdürü Tahsin Savaş önderliğindeki öğretmen ve öğrenciler tarafından Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin'deki katliam mağdurlarına ulaştırılmak üzere İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na teslim edildi. Müftü İmamoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anlamlı bağışlar için teşekkürlerini iletti.

Afyonkarahisar Merkez Kocatepe Ortaokulu, öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından düzenlenen bir etkinlikle Filistin’deki İsrail zulmüne maruz kalan insanlara yardım amacıyla bir hayır panayırı düzenledi.

Bu hayır panayırında elde edilen gelir, Okul Müdürü Tahsin Savaş ve eşliğindeki öğretmenler ve öğrenciler tarafından Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin’deki katliam mağdurlarına ulaştırılmak üzere İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’na teslim edildi. Müftü İmamoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, anlamlı bağışlar için misafirlere teşekkür etti.

Gazze’ye yardım için bir pazar yeri faaliyete geçti

Sıradaki haber:

Gazze’ye yardım için bir pazar yeri faaliyete geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.