h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Koçarlı Belediyesi, Sıcak Çorba İkramıyla Vatandaşları Hem Besliyor Hem Isıtıyor

Koçarlı Belediyesi, Sıcak Çorba İkramıyla Vatandaşları Hem Besliyor Hem Isıtıyor

Koçarlı Belediyesi, her Pazartesi sabahı ilçe esnafı ve vatandaşlar için çorba ikramı yapıyor. Soğuk havada vatandaşları memnun eden bu uygulama, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından düzenli olarak devam ettirilecek. Vatandaşlar, sıcak çorba ile içlerini ısıttıkları için başkana teşekkür etti.

Koçarlı Belediyesi, Pazartesi günleri düzenlediği çorba ikramıyla vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta da yapılan çorba dağıtımı, soğuk havalarda üşüyen insanları içini ısıtarak memnuniyetlerini kazandı. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çorba ikramı için teşekkürler alarak, vatandaşların takdirini kazandı.
Koçarlı Belediyesi, ilçe esnafını ve pazarcıları kahvaltı için hazır hale gelirken, soğuk havada çorba ikramı uygulamasını bu yıl da başlattı. Durmuş Terzioğlu Caddesi ve Park Caddesi’nde kurulan çadırlarda sıcak çorba dağıtıldı. Kahvaltı yapamayan veya soğuktan üşüyen vatandaşlar, çorba ikramından oldukça memnun kaldılar. Vatandaşlar, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a teşekkürlerini ileterek, içlerini ve gönüllerini ısıttığı için minnettar olduklarını ifade ettiler.
Esnaf ve vatandaşlar, çorba ikramıyla ilgili olarak, “Soğuk havada içimizi çorba ile ısıttık. Kahvaltı yapma imkanımız yoktu. Bu tür havalarda sıcak çorba gerçekten çok güzel oluyor. Başkanımıza minnettarız, bizi hem içten hem de bedenen ısıtıyor” şeklinde duygularını dile getirdiler.
Çorba ikramı her Pazartesi günü düzenli olarak gerçekleştirilmekte olup ilçede iki noktada vatandaşlara sunulmaktadır. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çorba ikramındaki uygulamanın devam edeceğini belirterek, her hafta pazarcı esnafıyla ve yerel esnafla soğuk havada alışveriş yapan vatandaşların içini bir nebze de olsa ısıtmak istediklerini belirtti. Kaplan, çalışanları tarafından alamayan esnaflara da çorba dağıtımı yapıldığını vurguladı. Ardından da, çorba ikramlarının her Pazartesi günü aynı noktalarda devam edeceği bilgisini verdi.

Uludağ’da termal su kaynakları keşfedilerek 12 aylık turizme hizmet sağlanacak

Sıradaki haber:

Uludağ’da termal su kaynakları keşfedilerek 12 aylık turizme hizmet sağlanacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.