h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri’de ‘Sen Bende Eksiksin Kudüs’ Tiyatro Oyunu, Filistin’e Destek Amacıyla Sahnelendi

Kayseri’de ‘Sen Bende Eksiksin Kudüs’ Tiyatro Oyunu, Filistin’e Destek Amacıyla Sahnelendi

Kayseri’de, Birlik Vakfı, Beytülmakdis Derneği ve Genç Birlik tarafından Filistin’deki olaylara farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Sen Bende Eksiksin Kudüs’ tiyatro oyunu Kayseri'deki seyircilerle buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer yetkililerin de katıldığı etkinlikte, Filistin’de yaşanan zulmün üzerine bir kez daha dikkat çekildi ve insanların duyarlılık göstermesi gerektiği vurgulandı. Kayseri halkının yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunu, Kudüs ve Gazze'ye olan sorumlulukları hatırlatmayı amaçlayan anlamlı bir etkinlik oldu.

Kayseri’de Filistin’deki olaylara dikkat çekmek amacıyla “Sen Bende Eksiksin Kudüs” adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyun, Birlik Vakfı Kayseri Şubesi, Beytülmakdis Derneği ve Genç Birlik tarafından Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, Beytülmakdis Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç ve vatandaşlar da bu etkinliğe katıldı. Oyunun ardından konuşan Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, Filistin’deki zulmün artışına dikkat çekerek, olayları gündemde tutmak ve insanlara hatırlatmak amacıyla bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti. Beytülmakdis Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç ise Kudüs ve Gazze’ye olan sorumlulukların yeniden hatırlanmasını umut ettiklerini söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise duyarlılıkları için teşekkür ederek, daha şuurlu bir şekilde olaylara yaklaşmanın önemine vurgu yaptı. Sonrasında “Sen Bende Eksiksin Kudüs” adlı tiyatro oyunu izleyicilere sergilendi.

PKK’nın saldırısı sonucu yaşamlarını yitiren çocukların aileleri hukuk mücadelesini sürdürüyor

Sıradaki haber:

PKK’nın saldırısı sonucu yaşamlarını yitiren çocukların aileleri hukuk mücadelesini sürdürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.