h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı yerinde inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı yerinde inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 35 milyon TL'ye mal olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın asfalt yolunu inceledi. Yapılan çalışmalarla yolun hem gidiş hem de geliş bölümleri 3 şerit haline getirildi, orta refüj ve su kanalları yenilendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşımı sağlayan bu yolun artık daha konforlu bir şekilde kullanılabileceğini belirterek, sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve diğer yetkililer de inceleme sırasında Başkan Büyükkılıç'a eşlik ettiler.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki tamamlanan asfalt yolunu inceledi. Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, yolun 35 milyon TL’lik bir maliyetle yenilendiğini ve artık “yağ gibi asfalt” olduğunu belirtti. Yolun genişletilmesi, asfaltlanması ve kenarların düzenlenmesiyle birlikte kullanıcılarının dualarını aldıklarını dile getiren Büyükkılıç, bu yatırımın Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne olan erişimi kolaylaştıracağını vurguladı. Başkan Büyükkılıç, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunarak, Fen İşleri ekibine teşekkür etti ve yolun hayırlı olmasını temenni etti. İnceleme sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da Başkan Büyükkılıç’a eşlik etti.

Kars’tan Ankara’ya hayal gibi bir yolculuk!

Sıradaki haber:

Kars’tan Ankara’ya hayal gibi bir yolculuk!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.