h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kaymakam Yılmaz, sınava girecek olan öğrencileri motive etmek amacıyla harekete geçti

Kaymakam Yılmaz, sınava girecek olan öğrencileri motive etmek amacıyla harekete geçti

Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, depremzede öğrencilere motivasyon konuşması yaptı. Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, sınav kaygısı hakkında konuşarak öğrencilerin stresle baş etme ve odaklanma konularında bilgi verdi. Başarılar dileyen Yılmaz, eğitimli nesillere duyulan ihtiyaca vurgu yaparak öğrencilerin emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını belirtti.

Hatay’ın Belen ilçesinin Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, depremzedeler arasında yer alan öğrencilere motivasyon konuşması yaparak LGS, TYT ve AYT sınavlarına gireceklerini destekledi. Hatay’da meydana gelen büyük felaket sonrasında eğitim yılı Eylül ayı içinde başlamıştı. Belen ilçesindeki öğrenciler, okullarına geri dönüp derslere başlamıştı. Kaymakam Yılmaz, Belen ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya gelerek, sınav kaygısıyla baş etme konusunda sohbet etti ve sınava yönelik motivasyon konuşması yaparak öğrencilere tecrübelerini aktardı.

Kaymakam Yılmaz, sınava girecek olan öğrencilere başarılar dileyerek, “Sınavların eğitim ve kariyer açısından önemli olduğunu biliyoruz. Siz öğrencilerimiz zorlu bir hazırlık dönemi geçirdiniz ve bu sınavlara emek vererek çalıştınız. Başarılı bir şekilde sınavlarınızı geçeceğinize ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum” dedi. Kaymakam, ayrıca ülkemizin eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyduğunu, eğitimli nesillerin çağımızda hem çevrelerine hem de ülkelerine yön veren bireyler olduğunu vurguladı. Öğrencilerin eğitimine katkıda bulunan tüm öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Kestane pişirirken göz ardı edilmemesi gereken püf noktaları

Sıradaki haber:

Kestane pişirirken göz ardı edilmemesi gereken püf noktaları

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.