h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kaymakam Ertaş, öğretmenlerle bir araya geldi ve önemli konuları görüştü

Kaymakam Ertaş, öğretmenlerle bir araya geldi ve önemli konuları görüştü

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye'deki Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda, okullarda yapılan ve planlanan sosyal etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Kaymakam Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şube Müdürü Erdinç Kara ve özel büro yetkilisi Ebru Köktürk'ün de katıldığı toplantı Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. (60 kelime)

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye’deki görsel sanatlar, müzik ve beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda, okullarda gerçekleştirilen ve planlanan sosyal etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Ertaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şube Müdürü Erdinç Kara ve özel Büro Yetkilisi Ebru Köktürk’ün de katıldığı toplantıda, etkinliklerle ilgili planlamalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Marmaris’de çocukları bekleyen yarıyıl şenliği başlıyor

Sıradaki haber:

Marmaris’de çocukları bekleyen yarıyıl şenliği başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.