h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Karesi Belediyesi tüm ekipleriyle aktif olarak çalışıyor.

Karesi Belediyesi tüm ekipleriyle aktif olarak çalışıyor.

Karesi Belediyesi, kaldırım, yol ve tretuvarların tamiratını yaparak parklarda çim biçme, bitkilendirme ve ağaç budama gibi çalışmaları sürdürüyor. Haşere ile mücadele ve temizlik faaliyetleri de devam ediyor. Vatandaşların taleplerine de cevap veren belediye, kırsal mahallelerde de çalışmalara hız veriyor. Köy konakları ve yemekhanelerde tadilat ve boyama gibi işlere de devam ediyor.

Karesi Belediyesi, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kaldırımların, yolların, bordürlerin ve tretuvarların tamiratı yapılırken, parklarda çim biçme, bitkilendirme, tohumlama ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda oyun parklarının tadilatları da yapılarak, çocukların güvenli bir şekilde oynayabileceği parklar oluşturuluyor. Bunun yanı sıra haşereyle mücadele çalışmaları ve temizlik faaliyetleri de aralıksız devam ediyor. Karesi Belediyesi, tüm birimleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Karesi Belediyesi, günlük rutin çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, sokaklarda yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerdeki çalışmalara da büyük önem veriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozulan kaldırımların, yolların, bordürlerin ve tretuvarların tamiratını gerçekleştirirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, ağaç budama gibi çalışmaları yaparak oyun parklarının tadilatını gerçekleştiriyor.

Ayrıca Karesi Belediyesi ekipleri, haşereyle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Karesi’nin daha temiz bir görünüme sahip olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye, halkın taleplerini de karşılıyor. Asfalt ve yol çalışmalarından çevre düzenlemesine, boş arsaların temizliğinden bordür ve tretuvar çalışmalarına kadar birçok alanda hizmet veren Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızlandırmış durumda. Köy konakları ve yemekhaneler gibi ortak kullanım alanlarındaki tadilat ve boyama işlemlerini gerçekleştiren belediye, hazırlanan programlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Albino Çakal’ın görüntülerini paylaştı

Sıradaki haber:

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Albino Çakal’ın görüntülerini paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.