h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Karaman’da Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlar anıldı

Karaman’da Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlar anıldı

Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan 9 askerin anısını yaşatmak amacıyla Karaman'daki okullarda anma programı düzenlendi. Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Lisesi'nde gerçekleştirilen programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve Türk Bayrağı göndere çekildi. Şehitler için dua edilen programda Karaman Valisi, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ve diğer il yetkilileri hazır bulundu.

Karaman’da 9 askerin şehit olduğu Pençe-Kilit Harekatı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’daki okullarda da anıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 12 Ocak tarihinde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Lisesi’nde bir anma programı düzenledi. Programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi ve Türk Bayrağı göndere çekildi. Ardından, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Anma programına Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Alkan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Müftüsü Faruk Gürbüz ve diğer daire müdürleri de katıldı.

Köyceğiz’de şehitlerimizin hatırası yaşatıldı

Sıradaki haber:

Köyceğiz’de şehitlerimizin hatırası yaşatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.