h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Karaağaç Mahallesi, Yeni Bir Sosyal Tesis İle Güçleniyor

Karaağaç Mahallesi, Yeni Bir Sosyal Tesis İle Güçleniyor

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatıyla Karaağaç Mahallesi'nde sosyal tesis yapımına başlandı. İçerisinde düğün ve cemiyet alanı, gelin odası, yemek pişirme, yeme ve bulaşık alanı bulunan 500 metrekarelik tesis, mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Ayrıca çocuk oyun alanı da bulunan tesis, mahallede yaşayan çocuklar için de bir eğlence mekanı olacak. Başkan Kaplan, tesisin kısa zaman içinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti. Tesis çalışmalarıyla ilgili incelemeler yapan Başkan Kaplan, eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Başkan Kaplan, ilçenin her ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını ve mahallelere değer kattıklarını söyledi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın öncülüğünde Karaağaç Mahallesi’nde yapılmak üzere düğün salonu, cemiyet alanı ve çeşitli aktivitelerde kullanılabilecek bir sosyal tesis inşaatına başlandı.

500 metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan bu sosyal tesis, düğünler ve cemiyetler için kullanılacak bir alan, gelin odası, yemek pişirme ve yeme-bulaşık alanları gibi içeriklere sahip olup, aynı zamanda mahalledeki tüm ihtiyaçları karşılayacak. Mahalle Muhtarı İsmail Kaya ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Karaağaç Sosyal Tesisleri’nde inceleme yapan Başkan Kaplan, yapılan çevre düzenlemesiyle oyun alanlarının da oluşturulduğunu ve çocukların vakit geçirebileceği bir mekan olduğunu belirtti.

Başkan Kaplan, Karaağaç Sosyal Tesisleri’nin inşaatının başladığını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti. Ayrıca, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate aldıklarını ve her mahallede sosyal alanlar oluşturmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Kaplan, Karaağaç Mahallesi’nin de bu projelerle güzelleştiğini söyledi.

Koçarlı Belediyesi olarak gece gündüz çalışarak ilçenin her ihtiyacını karşıladıklarını belirten Başkan Kaplan, “Cemiyet alanı ve sosyal tesislerimiz Karaağaç Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İzmir’in en çok vergi ödeyen pideci: “Devlete olan vergi borcumu kaçırmıyorum”

Sıradaki haber:

İzmir’in en çok vergi ödeyen pideci: “Devlete olan vergi borcumu kaçırmıyorum”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.