h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kahramanmaraş’ta “Geri Dönüşümün Sanata Dönüşü” Resim Sergisi

Kahramanmaraş’ta “Geri Dönüşümün Sanata Dönüşü” Resim Sergisi

Kahramanmaraş'ta öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan "Geri Dönüşümden Sanata" isimli resim sergisi, Kahramanmaraş Fatih Anadolu Lisesi tarafından bir alışveriş merkezinde açıldı. Sergide geri dönüşümün önemi vurgulanarak, atıkların yeniden değerlendirilmesiyle ortaya çıkan ürünler sergilendi. Okul Müdiresi Mehtap Süt, sergiye emek verenlere teşekkür ederken, atık yönetiminin önemine dikkat çekti.

Kahramanmaraş’ta Geri Dönüşümden Sanata adlı resim sergisi açıldı. Kahramanmaraş Fatih Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen sergi, bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Sergide, sıfır atıktan elde edilen ürünlerle birbirinden farklı eserler sergilendi. Okul Müdiresi Mehtap Süt, atıkların geri kazanım sürecinde başarılı bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Sergide emeği geçenlere ve açılışa katılanlara teşekkür etti.

Seyhan Belediyesi, en başarılı belediyeler arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Sıradaki haber:

Seyhan Belediyesi, en başarılı belediyeler arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.