h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Jandarma, çocuklara yaptıkları görevi çizgi filmle anlattı

Jandarma, çocuklara yaptıkları görevi çizgi filmle anlattı

Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri, çocuklara jandarmanın işini ve görevlerini anlatmak amacıyla çizgi film etkinlikleri düzenledi. Başmakçı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Fatih İlkokulu ve Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu'nda araçlar ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaparak çocuklara 'Tim Jandarma' isimli çizgi filmi izlettirdi. Evciler İlçe Jandarma Komutanlığı ise Gökçek İlkokulu'nda 270 öğrenciye yönelik bilgilendirme ve eğitsel faaliyet düzenledi.

Afyonkarahisar’da, jandarma ekipleri çocuklara yaptıkları işi ve görevlerini anlatmak için bir çizgi film kullanarak tanıtım etkinlikleri düzenledi. Başmakçı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Fatih İlkokulu ve Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu’nda faaliyetlerini tanıttı. Etkinlik sırasında jandarma tarafından kullanılan araçlar ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı ve çocuklara “Tim Jandarma” adlı çizgi film izletildi. Ayrıca Evciler İlçe Jandarma Komutanlığı, Gökçek İlkokulu’nda gerçekleştirdiği programla toplamda 270 öğrenciye bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri düzenledi.

Deprem bölgesinde yaşayan binlerce kişi için elektrik tesisatı konusunda önemli uyarı

Sıradaki haber:

Deprem bölgesinde yaşayan binlerce kişi için elektrik tesisatı konusunda önemli uyarı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.