h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İzmit’te Çocuk Festivali Yarın Başlıyor: Eğlenceyi Kaçırmayın!

İzmit’te Çocuk Festivali Yarın Başlıyor: Eğlenceyi Kaçırmayın!

İzmit Belediyesi çocuklara yönelik düzenlediği Çocuk Festivali ile çocukların ara tatilini verimli geçirmesini sağlamayı hedefliyor. Festival kapsamında düzenlenecek atölyelerde çocuklar, Türk sanatlarına yönelik tokat baskı, keçe, mozaik, seramik, makrome ve hediyelik obje, mum yapımı gibi konularla ilgilenecek ve kendi ürünlerini yaratma imkanı bulacak. Ayrıca festival çerçevesinde Uygur Çocuk Tiyatrosu da İzmit'e gelecek ve 'Kırmızı Papuçlar' oyunu iki ayrı seansta gösterilecek.

İzmit Belediyesi, çocukların ara tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Çocuk Festivali düzenliyor. Yarın başlayacak olan festival kapsamında çeşitli atölyeler yapılacak.

Her ara tatilde olduğu gibi, İzmit Belediyesi bu ara tatilde de öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici bir program sunuyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 22 Ocak-2 Şubat tarihlerinde iki hafta boyunca çocuk atölyelerinde 7 farklı konuda etkinlik düzenliyor. Çocuklar tokat baskı, keçe, mozaik, seramik, makrome ve hediyelik obje, mum yapımı gibi geleneksel Türk sanatları atölyelerine katılarak, kendi el emeği ürünlerini yapacak ve yeni deneyimlerle keyifli zaman geçirecekler.

Ayrıca, 26 Ocak Cuma günü Çocuk Festivali kapsamında Uygur Çocuk Tiyatrosu İzmit’e gelecek. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde “Kırmızı Papuçlar” adlı oyun, saat 13.00 ve 16.00’da iki ayrı seansla sergilenecek.

Yarıyıl tatilinde çocukları renklendirecek atölyeler

Sıradaki haber:

Yarıyıl tatilinde çocukları renklendirecek atölyeler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.