h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İzmitli kadınların hikayeleri kitaplaştırılıyor

İzmitli kadınların hikayeleri kitaplaştırılıyor

İzmit Belediyesi Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yazarlık atölyesinin başarılı bir şekilde tamamlanması sonucunda kursiyerlere sertifikaları verildi. Kursiyerlerin hazırladığı öykülerin kitap haline getirileceği belirtildi. Atölyede 19 kadına yazarlık eğitimi verildi ve sertifikalar Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi'nde takdim edildi. Programda konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı, kadınların sosyal hayatta varlıklarını hissettirmelerinin öneminden bahsetti ve projeden oldukça heyecanlandığını ifade etti.

İzmit Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yazarlık atölyesi sonucunda başarılı bir şekilde tamamlanan kursiyerlere sertifikaları verildi. Kursiyerlerin yazdığı öykülerin kitap haline dönüştürüleceği bildirildi.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde kadınların yeteneklerini keşfetmelerini ve yazma becerilerini geliştirmelerini amaçlayan yazarlık atölyesi düzenledi. Bu süreçte, KOÜ Öğretim Görevlisi Dr. Ece Onural ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Balkır tarafından 19 kadına yazarlık eğitimi verildi.

Yazarlık atölyesini başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikaları, Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende takdim edildi. Programa İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu da katıldı ve kursiyerlere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bu çalışmaya öncülük ettiği için teşekkür etti. Atölye kapsamında eğitim alan kadınların yazdığı öyküler ise kitap haline getirilecek.

Sertifika töreninde konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, “Bu projeyi duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Daha önce de kadın tiyatrosu sahnelemiştik ve çok olumlu tepkiler almıştık. Kadınlarımızın sosyal hayatta varlıklarını hissettirmeleri beni çok etkilemişti. Kadınların hayata ve kendilerine dair mutlaka söyleyecekleri vardır” dedi.

Sınır güvenliğinde etkili olan kangal köpekleri kullanma önerisi

Sıradaki haber:

Sınır güvenliğinde etkili olan kangal köpekleri kullanma önerisi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.