h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İzmit Belediyesi araç parkurunu genişletme çalışmalarına devam ediyor

İzmit Belediyesi araç parkurunu genişletme çalışmalarına devam ediyor

İzmit Belediyesi, 11 yeni kamyonu araç filosuna dahil etti. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kiralama maliyetlerini azaltacak olan kamyonları filoya eklemeye devam ediyor. Kamyonlar dün akşam İzmit Belediyesi'nin garajında yerini aldı. Bu araçların yanı sıra 39 kombi tipi, 5 çift kabin transit, kısa ve uzun şasi panelvan, minibüs ve paletli ekskavatör gibi araçlar da son dönemde satın alındı ve teslim alındı. İlerleyen dönemde iş makinelerinin de belediyeye teslim edileceği belirtiliyor.

İzmit Belediyesi, 11 kamyonu daha araç filosuna ekledi. Satın alma süreci tamamlanan kamyonlar, İzmit Belediyesi’nin garajında yerlerini aldı. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kiralama maliyetlerinden kurtulmak amacıyla yeni araçları filoya katmaya devam ediyor. Kamyonların yanı sıra 39 kombi tipi, 5 çift kabin transit, kısa şasi panelvan, uzun şasi panelvan, minibüs ve paletli ekskavatör gibi çeşitli araçlar da satın alınarak teslim edildi. İlerleyen süreçte ise belediyeye iş makineleri teslim edilecek.

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “İstanbul’a Hizmet Vaadiyle Nefessiz Kalan Yüreklere Söz Veriyoruz”

Sıradaki haber:

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “İstanbul’a Hizmet Vaadiyle Nefessiz Kalan Yüreklere Söz Veriyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.