h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İla’dan çarpıcı çağrı: Terörü destekleyen kişiliksizleri Meclisimizden uzaklaştırın

İla’dan çarpıcı çağrı: Terörü destekleyen kişiliksizleri Meclisimizden uzaklaştırın

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı, terör örgütünü destekleyenleri kınadı ve onları meclisteki görevlerinden çıkarılmasını istedi. Pençe Kilit Harekatı sırasında Kuzey Irak'ta 21 askerimizin şehit olduğunu belirten İla, terörün sona ermesi için çeşitli önlemler alınması gerektiğine vurgu yaptı. Özet: Harp Malulü Gaziler Derneği Başkanı terör örgütünü destekleyenlere tepki gösterdi ve terörün sona ermesi için çözüm önerilerinde bulundu.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, “Terör örgütünü destekleyen, kimlik yoksunlarını gazi meclisten çıkarın” çağrısı yaptı.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, tüm ülkede eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenledi. Yalova Şube Başkanı Özcan İla, yaptığı açıklamada, 40 yıldır insani ve ahlaki değerlerden yoksun, alçakça saldırılar gerçekleştiren PKK’nın bir terör örgütü olduğunu vurguladı.

İla, PKK’nın son olarak Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde de cani yüzünü gösterdiğini belirtti. 22-23 Aralık 2023 tarihleri arasında ve 12-12 Ocak 2024 tarihleri arasında 9 kahraman askerin şehit edildiğini ifade eden İla, şunları söyledi:

“Bu vahşi saldırıları lanetliyoruz. Şehit kanıyla sulanan aziz vatanımızın başı sağ olsun. 21 vatan evladımızın şehit olmasıyla yüreklerimiz yandı. Tüm Türkiye bu acıyı hissetti. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük. Bugün cennet vatanımızın üzerine ateş düştü. Milletin meclisine sesleniyoruz, eğer şehitlerimize gerçekten bir borcunuz varsa, eğer samimiyseniz, önce mecliste terör örgütünü destekleyen ve kimlik sorunu yaşayanları çıkarın. Eğer bunları yapmazsanız, terör bitmez. Baş tutanın, başı kesilmedikçe terör sona ermeyecek. Eli kanlı bebek katili idam edilmedikçe terör bitmeyecek. Siyasi uzantıları mecliste bulundukça terör bitmeyecek. Teröristlerin ve yakınlarının mal varlıklarına el konulmadıkça terör bitmeyecek. Tüm işletme ruhsatları iptal edilmedikçe terör bitmeyecek. Terör örgütü ve sempatizanlarının sosyal güvenceleri iptal edilmedikçe terör bitmeyecek. Yurt dışında teröre destek verenlerin ülkeye girişleri ve tatilleri engellenmedikçe terör bitmeyecek. Ülke ve millet bütünlüğüne kast edenlerin ömür boyu siyaset yapmasına engel olunmadıkça ve mal varlıklarına el konulmadıkça terör bitmeyecek. 31 Mart yerel seçimlerinde terör uzantısı partilerin yer almasına izin verildiği sürece terör bitmeyecek. Kısacası aynı hatalara devam edilirse terör bitmeyecek. 90’lı yıllarda terörle mücadele ederken elimizde doğan çocuklarımızı bugün toprağa şehit vermemek için bu önlemleri almanız gerekmektedir. Şehitlerimizin emanet ettiği vatanımızı, bayrağımızı ve kutsallarımızı gelecek nesillerimize koruyarak teslim edeceğimize söz veriyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

Harp Yaralı Gaziler Şehit Eş ve Çocukları Derneği PKK’ya Karşı İçeriden Tepki Alıyor

Sıradaki haber:

Harp Yaralı Gaziler Şehit Eş ve Çocukları Derneği PKK’ya Karşı İçeriden Tepki Alıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.