h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İl Sağlık Müdürü, idari ve teknik personele teşekkür belgesi verdi

İl Sağlık Müdürü, idari ve teknik personele teşekkür belgesi verdi

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, teknik ve idari personelleriyle bir araya gelerek gösterdikleri özveri ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Müdür Şenkul, personelin kaliteli hizmet sunma çabalarını takdir ederek teşekkür belgeleri verdi. Personel ise Şenkul'a teşekkür ederek görevlerine devam edeceklerini ifade etti.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan idari ve teknik personellerle bir araya gelerek gösterdikleri özveri ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet kalitesini artırmak adına görev yapan teknik ve idari personellerle buluştu. Şenkul, bu çerçevede birimlerde çalışan personelin gösterdikleri özveriyle görevlerini sürdürmeleri ve gösterdikleri özen için teşekkür ederek, teşekkür belgelerini takdim etti. Teşekkür belgeleriyle ödüllendirilen birimlerde görevli personel ise Şenkul’a teşekkür ederek, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

LojiDer, kuruluşunu takip eden ilk toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Sıradaki haber:

LojiDer, kuruluşunu takip eden ilk toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.