h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bölgedeki Çocuklar İçin Toplantı Yapıldı

İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bölgedeki Çocuklar İçin Toplantı Yapıldı

Aydın'da, İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirildi. Aydın Vali Yardımcısı Meral Uçar başkanlığında yapılan toplantıda, çocuk hizmetleri konuları hakkında çalışmalar görüşüldü. Katılımcılar arasında tüm paydaş kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri bulunuyordu. Toplantıda, Çocuk Hizmetleri birimi tarafından 2023 yılına yönelik veri analizi, kurumlar arası işleyiş ve sunulan hizmetler hakkında sunumlar yapıldı.

Aydın ilinde, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantı, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koordine edildi. Aydın Vali Yardımcısı Meral Uçar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çocuk hizmetleri konularındaki çalışmalar ele alındı. Tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Çocuk Hizmetleri birimi tarafından 2023 yılına ait yıllık veri analizi, kurumlar arası işleyiş ve gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin sunum yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı yerinde inceledi

Sıradaki haber:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı yerinde inceledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.