h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Huzurevi sakinleri, diş sağlığını öğrenmek için eğitim aldı

Huzurevi sakinleri, diş sağlığını öğrenmek için eğitim aldı

Aydın'da Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, Aydın Söke Hilmi Fırat Huzurevi'ni ziyaret ederek ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verdi. Ziyaret kapsamında öğrenciler, huzurevi sakinlerine ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgiler içeren bir program düzenledi. Etkinlik, öğrencilere toplumla etkileşim ve bilgi paylaşımı konularında deneyim kazandırmanın yanı sıra toplumun genel ağız sağlığını artırmayı hedefliyor. Huzurevi sakinleri, öğrencilerin samimi yaklaşımından ve bilgilendirici eğitimden memnun kaldı.

“Aydın’da faaliyet gösteren Diş Hekimliği Fakültesi’nin 5. sınıf öğrencileri ve öğretim üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aydın Söke Hilmi Fırat Huzurevi’ni ziyaret ederek önemli bir eğitim verdi.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı dersi çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, huzurevi sakinlerine ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilgiler içeren bir eğitim programı düzenledi. Bu eğitimde, diş bakımının yanı sıra toplumun genel ağız sağlığına dair ipuçları ve alışkanlıklar hakkında bilgilendirme yapıldı. Aktif olarak kullanılan bu etkinlik, diş hekimliği öğrencilerinin hem teorik bilgilerini pratiğe dökme imkanı sunarken, aynı zamanda topluma da fayda sağlama ve toplum sağlığını artırma amacını taşıdı. Huzurevi sakinleri de, öğrencilerin içten yaklaşımından ve bilgilendirici eğitimden son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

İZSU, İzmir’deki su kalitesini kendi akredite laboratuvarında test ediyor

Sıradaki haber:

İZSU, İzmir’deki su kalitesini kendi akredite laboratuvarında test ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.