h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Hayvan Hastanesi’nde ’online randevu’ dönemi

Hayvan Hastanesi’nde ’online randevu’ dönemi

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, tedavi hizmetlerini iyileştirmek ve yoğunluğu azaltmak amacıyla online randevu sistemine geçiş yaptı. Hayvan sahipleri, cerrahi, doğum ve iç hastalıkları randevularını online olarak oluşturabilir ve laboratuvar sonuçlarına erişebilir. Bu yeni uygulama, daha etkili ve hızlı bir hizmet sunmayı, bekleme sürelerini azaltmayı ve hastane içindeki yoğunluğu dengeli bir şekilde dağıtmayı amaçlamaktadır. Hasta sahipleri randevu almak için belirtilen internet adreslerini kullanabilirler. Bu adım, fakültenin hayvan sağlığı alanındaki liderliğini pekiştirmek için bir adımdır.

BUÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, online randevu sistemiyle tedavi hizmetlerinde kaliteyi artırmayı ve yoğunluğu azaltmayı amaçlıyor. Güney Marmara bölgesinden ve diğer illerden gelen hayvan sahiplerine akademik tedavi hizmeti sunan hastane, telefonla yapılan randevu hizmetlerini online platforma taşıdı. Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sevim Kasap, bu sistemle hem hayvan sahiplerine hem de hastane personeline daha kolay ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedeflediklerini belirtti. Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, İç Hastalıkları alanlarında randevu oluşturulabilen hastanede, hayvan sahiplerinin laboratuvar sonuçlarına da sistem üzerinden erişim sağlanabiliyor. Sistem sayesinde daha etkili ve hızlı bir hizmet sunmayı ve hastane süreçlerini daha düzenli bir şekilde planlamayı amaçlayan hastane, hasta sahiplerinin çevrimiçi platform üzerinden randevu alarak muayene süreçlerini daha kolay yönetebilmelerini sağlayacak. Online randevu sistemi aynı zamanda bekleme sürelerini azaltacak, hastane içindeki yoğunluğun daha dengeli bir şekilde dağılmasına katkı sağlayacak. Hasta sahipleri, randevularını uludag.edu.tr/veteriner, uludag.edu.tr/hayvanhastanesi ve instagram.com/buuveterinerfakultesi adreslerinden alabilecekler. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Şenlik ise fakülte yönetimi olarak teknolojik yenilikleri kullanarak hizmet kalitesini artırmaya devam edeceklerini ve hayvan sağlığını ön planda tutacaklarını vurguladı. Bu yeni uygulama sayesinde fakültenin hayvan sağlığı alanındaki liderliğinin daha da güçleneceği belirtiliyor.

Karaağaç Mahallesi, Yeni Bir Sosyal Tesis İle Güçleniyor

Sıradaki haber:

Karaağaç Mahallesi, Yeni Bir Sosyal Tesis İle Güçleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.