h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Hava Kuvvetleri Komutanı Kadıoğlu, NATO Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı De Lara ile buluştu

Hava Kuvvetleri Komutanı Kadıoğlu, NATO Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı De Lara ile buluştu

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, NATO Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi/Torrejon (CAOC-TJ) Komutanı Korgeneral Juan Pablo Sanchez De Lara'yı ziyaret ederek kabul etti. Kabul, 16 Ocak'ta gerçekleşti.

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, NATO Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi/Torrejon (CAOC-TJ) Komutanı olan Korgeneral Juan Pablo Sanchez De Lara ve beraberindeki heyeti 16 Ocak’ta makamında ağırladı. Bu önemli buluşma, hava kuvvetleri arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin uluslararası platformlarda etkinliğini göstermek için yapılan bu kabulde, Hava Kuvvetleri Komutanı Kadıoğlu, Korgeneral Sanchez De Lara ile bir araya gelerek önemli konuları görüştü. Bu buluşma, Türk Hava Kuvvetleri’nin uluslararası arenada gösterdiği etkinliği ve saygınlığı bir kez daha ortaya koydu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’ya tebrik!

Sıradaki haber:

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’ya tebrik!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.