h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Harp Yaralı Gaziler Şehit Eş ve Çocukları Derneği PKK’ya Karşı İçeriden Tepki Alıyor

Harp Yaralı Gaziler Şehit Eş ve Çocukları Derneği PKK’ya Karşı İçeriden Tepki Alıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan şehit kayıplarına lanetledi. Şube Başkanı Hasan İpek, PKK terör örgütünün saldırılarını kınayarak, terörle mücadele için daha sert tedbirler alınması gerektiğini belirtti. Şehitlerimizi anma ve acısını paylaşma duygusuyla dolu bir şekilde açıklama yaptı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan acı kayıpların ardından yaptığı basın açıklamasıyla teröre karşı tavrını ortaya koydu. Dernek Başkanı Hasan İpek, dernek binasında düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Insanlık adına hiçbir değeri olmayan ve 40 yıldır alçakça saldırılarına devam eden PKK terör örgütü, son olarak Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 tarihlerinde 12 kahramanımızı, 12 Ocak 2024 tarihinde ise 9 kahramanımızı şehit ederek gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu vahşi saldırıları şiddetle kınıyoruz. Aziz vatanımızın her karış toprağı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu topraklar, bizim için sonsuza kadar vatanımız olsun diye 21 yiğidimizi daha toprağa düşürdü. 21 vatan evladı, 21 can, 21 evlat, 21 ana, 21 ocağın, 21 kardeşin, 21 babanın acısıdır. Bu büyük acıyla yandık, kavrulduk. Tüm Türkiye olarak bu acıyı yüreğimizde hissettik. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük.”

İpek, terör örgütü sempatizanlarının Meclis’ten temizlenmesini talep ederek, terörün sona ermesi için terör lideri Abdullah Öcalan’ın idam edilmesi, teröristlerin ve yakınlarının mal varlıklarına el konulması, devletin bütünlüğüne zarar verenlerin ömür boyu siyaset yapma haklarının engellenmesi gerektiğini vurguladı.

Adana’nın Hafif Raylı Sistem Projesi, 2024 Yatırım Programı’na dahil edildi

Sıradaki haber:

Adana’nın Hafif Raylı Sistem Projesi, 2024 Yatırım Programı’na dahil edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.