h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Germencik’deki Deve Güreşi Festivali, iptal edildi

Germencik’deki Deve Güreşi Festivali, iptal edildi

Germencik ilçesinde düzenlenmesi planlanan deve güreşi festivali, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan çatışmada 6 askerin şehit olması nedeniyle iptal edildi. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu açıkladı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, festivalin iptal edildiğini duyururken, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Aydın’ın Germencik ilçesinde 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan deve güreşi festivali, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs noktasına girmeye çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olması nedeniyle iptal edildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit düştü ve 2’si ağır olmak üzere 7 asker yaralandı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, acı haberin ardından 14 Ocak Pazar günü Germencik’te düzenlenecek olan deve güreşi festivalinin iptal edildiğini duyurdu. Başkan Öndeş, “Kahraman şehitlerimizin haberleri yüreklerimizi yaktığı için belediyemizin aldığı karar gereği, 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Deve Güreşi Festivali iptal edildi. Rabbim şehitlerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özel’den şehit askerler için taziye mesajı

Sıradaki haber:

CHP Genel Başkanı Özel’den şehit askerler için taziye mesajı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.