h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Gazze’ye yardım için bir pazar yeri faaliyete geçti

Gazze’ye yardım için bir pazar yeri faaliyete geçti

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Gazze'ye yardım amacıyla "Hayır Çarşısı" kuruldu. Camii öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen panayır, düzenlenen bir törenle açıldı. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, hayırseverlere teşekkür ederek desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal da etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi. Hayır Çarşısı, İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz'ın duasıyla açıldı ve halkın ilgisi büyük oldu. Yiyecek ve diğer ürünlerin satıldığı panayır, Gazze'ye yardım amaçlı düzenlendi.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, Gazze’ye yardım amacıyla “Hayır Çarşısı” adlı bir proje başlattı. Afyonkarahisar Kent Meydanı’nda, Kur’an kursu öğrencileri ve öğreticilerinin katkılarıyla düzenlenen hayır panayırı, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, kurum amirleri, din görevlileri, Kur’an Kursu kursiyerleri ve birçok gönüllü vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, cami imam hatibi Mevlüt Kiraz’ın Kur’an tilaveti sonrasında yaptığı konuşmada, hayırseverlerin desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal da programa katılarak, hayır panayırının hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti ve din görevlilerini bu güzel etkinlikte öncülük etmeleri nedeniyle tebrik etti. Hayır Çarşısı, İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz’ın duasının ardından kurdele kesilerek açıldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği hayır panayırında, yiyecekler başta olmak üzere birçok ürün satışa sunuldu.

Öğrenci Karneleri: Bir Kılavuz mu, Yoksa İkilemli Bir Ölçek mi?

Sıradaki haber:

Öğrenci Karneleri: Bir Kılavuz mu, Yoksa İkilemli Bir Ölçek mi?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.