h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Gazeteci Aydemir, dünya evine adım attı

Aydın'da gazeteci Ramazan Aydemir ve Cansu Boy çifti nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Tören Fibar Hotel Zincirlihan'da düzenlendi ve çifti aile, akrabalar ve MHP yetkilileri de yalnız bırakmadı. Protokol üyeleri tarafından çiftin nişan yüzükleri takıldı ve mutlu anlar yaşandı. Nişanın ardından çift, akraba ve arkadaşlarıyla dans ederek eğlendi.

Aydın’da görev yapan gazeteci Ramazan Aydemir, Cansu Boy ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Fibar Hotel Zincirlihan’da düzenlenen törenle gerçekleşen nişanlarına, aile ve akrabalarının yanı sıra MHP MYK Üyesi ve Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve meslektaşları da katıldı. Kız isteme merasiminin ardından protokol üyeleri tarafından çiftin nişan yüzükleri takıldı. Cansu ve Ramazan çifti, mutlulukları yüzlerinden okunurken aile büyüklerinin ellerini öperek tebrikleri kabul ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde akraba ve arkadaşlarıyla dans ederek, eğlenceli bir gece geçirdiler. Nişan töreni, davetlilerin doyasıya eğlendiği bir atmosferde gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak severlerle buluştu

Sıradaki haber:

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak severlerle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.