h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenyurtlular, “Her Şey Bedava” adlı tiyatro gösterisiyle buluştu

Esenyurtlular, “Her Şey Bedava” adlı tiyatro gösterisiyle buluştu

Esenyurt Belediyesi, "Her Şey Bedava" adlı tiyatro gösterisiyle kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Esenyurtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'in başrollerini üstlendiği oyun, Esenyurt halkını hem eğlendirdi hem de düşündürdü. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, sanatçılara teşekkür ederek oyunun verdiği mesajın önemine vurgu yaptı. Seyircinin enerjisine hayran kalan İlyas İlbey, belediyenin kültür hizmetlerine değinerek Başkan Bozkurt'a teşekkür etti.

Esenyurt Belediyesi, aylık olarak düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Her Şey Bedava” adlı tiyatro gösterisi ile Esenyurtlulara kültür ve sanat dolu bir akşam yaşattı. Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey’in tiyatro ekibi, “Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında ilçeye konuk oldu. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un da katıldığı gösteri, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Oyun, bir dönemin İtalya’sını konu alıyor ve Esenyurt halkını hem güldürdü hem de düşündürdü.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tiyatro ekibini teşekkür etmek için sahneye çıktı ve sanatçılara çiçek verdi. Bozkurt, oyunun mesajını anladığını ve üzerine düşeni aldığını belirterek, “Biz sizin dediğiniz gibi insanlara gökdelenlerin değil, onurlu bir yaşamın yollarını açmaya çalışıyoruz” dedi. İlyas İlbey ise Esenyurtlu seyircinin enerjisini çok beğendiğini ifade ederek, “Seyirci kendini bulduğu için tepkisi de güzel oluyor. Belediyenin asli hizmetlerinden biri kültür hizmetleri olduğunu düşünüyorum. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kültür ve sanatı ilçeye taşıdığı için teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul’da okuyan Filistinli bir üniversite öğrencisi, ailesine kavuşacağı günü umutla bekliyor.

Sıradaki haber:

İstanbul’da okuyan Filistinli bir üniversite öğrencisi, ailesine kavuşacağı günü umutla bekliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.