h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Erzincan’da, Arılara Sağlık ve Yüksek Verim İçin Panel Düzenlendi

Erzincan’da, Arılara Sağlık ve Yüksek Verim İçin Panel Düzenlendi

Erzincan'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen "Sağlıklı Arı, Yüksek Verim Paneli"ne Vali Vekili Ömer Özbay da katıldı. Panelde arı hastalık ve zararlıları, arılarda mevsimlere göre bakım, apiterapi ve verim artışı konularında bilgiler paylaşıldı. Panelde konuşan uzmanlar, Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Aydın, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Engin Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden Ali Korkmaz, arıcılara önemli ipuçları verdi.

Erzincan’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Erzincan Arı Yetiştiricileri Birliği, “Sağlıklı Arı, Yüksek Verim Paneli” adlı bir etkinlik düzenledi. Vali Vekili Ömer Özbay da bu panele katıldı ve arıcılar için bereketli bir sezon diledi. Panelde, Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden Prof. Dr. Levent Aydın, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Engin Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ali Korkmaz tarafından arı hastalıkları, zararlılar ve arıların bakımı üzerine bilgiler paylaşıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına siyah kurdele asmaya başladı.

Sıradaki haber:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına siyah kurdele asmaya başladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.