h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Emine Erdoğan: “Dünyanın her bölgesinden lider eşleri ve ülke temsilcileri olarak seslerimizi Filistin için Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi vesilesiyle İstanbul’da birleştirdik”

Emine Erdoğan: “Dünyanın her bölgesinden lider eşleri ve ülke temsilcileri olarak seslerimizi Filistin için Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi vesilesiyle İstanbul’da birleştirdik”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'deki durumu ele almak üzere İstanbul'da düzenlenen "Filistin için Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi"ne lider eşleri ve ülke temsilcilerini bir araya getirdi. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ateşkes çağrısında bulunarak, Gazze'deki durumun acil olarak düzeltilmesi ve insani yardımların sağlanması için uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı. Tüm vicdan sahibi insanları bu küresel çağrıya destek vermeye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen “Filistin için Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi”nde lider eşleri ve ülke temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirtti. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze’deki duruma dikkat çekerek ateşkes çağrısında bulundu. Uluslararası toplumu harekete geçmeye çağıran Erdoğan, Gazze’de derhal ateşkes ilan edilmesi ve insani yardımların sağlanması için destek talep etti. Küresel çağrıya destek vermek için her vicdan sahibi insanı davet etti.

Jandarma, 364 öğrenciye tanıtım yaptı

Sıradaki haber:

Jandarma, 364 öğrenciye tanıtım yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.