h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Efeler Belediyesi, yağmur nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor.

Efeler Belediyesi, yağmur nedeniyle zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, sağanak yağış nedeniyle su baskını yaşayan vatandaşlara yardım etmek için ekiplerini seferber etti. Ekipler, su tahliye çalışmalarıyla suların kısa sürede tahliye edilmesini sağladı. Vatandaşlar, Atay'a teşekkür ederken, Başkan Atay da olumsuz hava şartlarına karşı always müteyakkız olduklarını söyledi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçede meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu su baskınlarıyla karşılaşan vatandaşlara yardım etmek için ekiplerini seferber etti.

Efeler ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar, birçok evin bahçe ve bodrum katlarını sular altında bıraktı. Bu durumun farkına varan Efeler Belediyesi ekipleri, hızla harekete geçerek su tahliye çalışmalarını başlattı. Belediye personelinin profesyonel donanımları sayesinde su basan alanlardaki sular kısa sürede tahliye edildi. Efeler Belediyesi’nin hızlı müdahalesi sayesinde olası zararların önüne geçilmiş oldu.

Evleri su alan vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkürlerini ileterek, her zaman onların yanında olduğunu belirtti.

Başkan Atay da yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada, “Her zaman olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklıyız. İlçemizde yaşanan yoğun yağışlardan etkilenen vatandaşlarımıza hemen yardım etmek için harekete geçtik. Efeler halkının sağlığı ve güvenliği bizim için her zaman önceliklidir” şeklinde konuştu.

Efeler Belediyesi, yağmurdan zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı

Sıradaki haber:

Efeler Belediyesi, yağmurdan zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.