h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Dualar eşliğinde, kutsal topraklara yolculukları başladı

Dualar eşliğinde, kutsal topraklara yolculukları başladı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinden 17 kişilik bir umre kafilesi, dualar ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı. Mudurnu Yıldırım Beyazıt Cami önünde düzenlenen uğurlama programında yakınlarını umreye gönderen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Umre kafilesine katılan imam hatip Eyüp Acar, 20 günlük ziyaretleri için dualarını beklediklerini ifade etti.

Mudurnu ilçesinde bulunan Bolu halkı, umre yolculuğuna çıkan kafileyi dualarla uğurladı. Dualar ve gözyaşlarıyla gerçekleşen bu duygusal anlar, Mudurnu Yıldırım Beyazıt Cami önünde gerçekleşti. Umreye gitmek için hazırlıklarını tamamlayan 17 kişi için düzenlenen uğurlama programında, yakınları duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Ayrıca, programa katılanlar dualar etti. Umreye gidecek olan kafilede yer alan imam hatip Eyüp Acar ise şunları söyledi: “İlçemizden 17 kişi kutsal topraklara gidiyor. 20 günlük ziyaretimizi tamamlayıp dönüş yapacağız, dualarınızı bekliyoruz.”

Kazdağları’nda Kar Yağışı ve Fırtına Nedeniyle Hayatı Olumsuz Etkileyen Durum

Sıradaki haber:

Kazdağları’nda Kar Yağışı ve Fırtına Nedeniyle Hayatı Olumsuz Etkileyen Durum

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.