h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Didim Belediyesi, şehitlere rahmet ve minnet duygularını ifade etmek için lokma hayrı düzenledi

Didim Belediyesi, şehitlere rahmet ve minnet duygularını ifade etmek için lokma hayrı düzenledi

Didim Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi'nde şehit olan askerler için lokma hayrı düzenledi. Lokma hayrına Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkan Vekili Celalettin Erol ve vatandaşlar katıldı. Başkan Vekili Erol, şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı mesajı verdi. Lokma hayrı, Didim Cumhuriyet Caddesi Merkez Camii ve Akbük Hizmet Binası önünde gerçekleştirildi.

Didim Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde şehit olan askerler için bir lokma hayrı düzenledi.
Didim Cumhuriyet Caddesi Merkez Camii ve Akbük Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi, Didim Belediye Başkan Vekili Celalettin Erol, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, Zeynel Şener, İbrahim Metin Başer ve vatandaşlar katıldı. İçerideki locmayı dağıtan Belediye Başkan Vekili Celalettin Erol, şehit düşen askerlere Allah şehadetini nasip etmeyi ve acılı ailelerine baş sağlığı diledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehrin 21 farklı noktasında yol çalışmalarına başladı.

Sıradaki haber:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehrin 21 farklı noktasında yol çalışmalarına başladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.