h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Deprem sonrası Kahramanmaraş’ta ortaya çıkan yeni görüntüler şaşırttı

Deprem sonrası Kahramanmaraş’ta ortaya çıkan yeni görüntüler şaşırttı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ortaya çıkan görüntüler, büyük yıkıma yol açan depremin etkisini gösteriyor. Depremin tam fay hattının geçtiği yerdeki evi yerle bir ettiği belirtilirken, evleri ve yolları yerle bir eden deprem tam bir felaket olarak nitelendiriliyor. Fay hattının izleri görüntülenirken, depremzedeler yaşadıkları korkuyu dile getiriyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler olarak adlandırılan ve büyük bir felakete yol açan olay sonrasında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Göksun ilçesi Saraycık Mahallesi’nde kaydedilen görüntülerde, depremin büyük bir yıkıma neden olduğu açıkça görülmekte. Evleri ve yolları yerle bir eden depremin tam bir felaket olduğunu ifade eden Sefer Sağır, fay hattının tam olarak geçtiği yerde bulunan evin tamamen yıkıldığını anlattı. Sefer Sağır, fay hattının korkunç izlerini görüntülerken, “Saraycık Mahallesi’nde bulunan ev, fay hattının geçtiği yerdeymiş ve maalesef yerle bir oldu. Bu gerçekten tam bir felaket. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın” şeklinde konuştu.

Esenyurtlular, “Her Şey Bedava” adlı tiyatro gösterisiyle buluştu

Sıradaki haber:

Esenyurtlular, “Her Şey Bedava” adlı tiyatro gösterisiyle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.