h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Çocuklara enerji tasarrufu konusunda eğitim verildi

Çocuklara enerji tasarrufu konusunda eğitim verildi

Kocaeli Bilim Merkezi, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında öğrencilere enerji tasarrufu ve verimlilik ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 11-13 yaş arası öğrencilere robotik kodlama ve güneş enerjisi atölye çalışmaları düzenlendi. Ayrıca bir bilgi yarışması yapılarak öğrencilerin enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturulması sağlandı.

Kocaeli Bilim Merkezi, Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilere enerji tasarrufu ve verimlilik konularını anlattı. Fosil yakıtların kullanımının azaltılması ve temiz, yenilenebilir enerjinin daha fazla kullanılmasıyla enerjinin etkin ve verimli bir şekilde kullanılması hedefleniyor. Atölye çalışmalarıyla öğrencilere enerji tasarrufu ve verimlilikle ilgili bilgi verildi. Kocaeli Bilim Merkezinde 11-13 yaş arası öğrencilere, enerji verimliliği ve tasarrufu ile iklim değişikliği konularında bilgilendirme yapıldı. Robotik kodlama ve güneş enerjisi kullanarak atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca bir bilgi yarışması düzenlenerek farkındalık oluşturuldu.

Huzurevi sakinleri, diş sağlığını öğrenmek için eğitim aldı

Sıradaki haber:

Huzurevi sakinleri, diş sağlığını öğrenmek için eğitim aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.