h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Çerçioğlu, üreticilere yem ve yonca destekleri sağlıyor

Çerçioğlu, üreticilere yem ve yonca destekleri sağlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de zor durumda olan küçükbaş hayvan üreticilerine yem ve yonca desteği sağladı. Üreticiler, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Çerçioğlu ise zor durumda olan her üreticiye yardım etmeye devam edeceklerini belirtti. Hayvancılığın aile geleneği olduğunu vurgulayan üreticiler, sadece Çerçioğlu'nun destek olduğunu dile getirdi. Desteklerin tarıma büyük katkı sağladığını ifade eden üreticiler, Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, zor durumda olan küçükbaş hayvan üreticilerine yem ve yonca yardımı sağladı. Uzun süredir hayvancılıkla uğraşan ve zorluklarla karşılaşan aileler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çerçioğlu ise, zor durumda kalan tüm üreticilere destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Hayvancılığın bir aile geleneği olduğunu belirten Cennet Özden, “Hayvancılıkla 10-15 yıldır uğraşıyoruz. Bu işi herkes yapamaz. Ancak, hiç kimse bize destek olmuyor. Sadece Başkanımız Özlem Çerçioğlu yardım etti” dedi. 30 yıldır hayvancılıkla uğraştığını ifade eden Mehmet Gezgin ise, “Bizim için hiçbir güvencemiz yok. Sadece hayvancılıkla ilgileniyoruz. Çaresiz kalmıştık, son çare olarak Özlem Çerçioğlu’nu aradık. Kendisi bize yem gönderdi, yardım etti. Her zaman yanımızda olduğunu gösterdi” şeklinde konuştu.

Nazilli’de hayvan yetiştirdiklerini belirten Şinasi Yıldırım da, “En büyük maliyetimiz yem. Kendimiz değil, hayvanlarımız için yem almak zorundayız. Hayvancılık sona ererse tarım sektörü de tamamen bitmiş olacak. Üreticilere yapılan bu tür destekler bizim için büyük bir katkı sağlar. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bin kere razı olsun” diyerek Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de seçim kampanyasına başladı

Sıradaki haber:

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de seçim kampanyasına başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.