h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Büyükşehir ve gönüllü katkıyla birlikte gerçekleştirilen örnek projeler

Büyükşehir ve gönüllü katkıyla birlikte gerçekleştirilen örnek projeler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında hayırsever-belediye iş birliğiyle birçok önemli projeye imza attı. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde gerçekleştirilen projeler arasında kütüphane, eğitim kurumu, ibadethane ve spor salonu yer alıyor. Kentte sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yapılan bu yatırımlar, halkın ve hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirildi. Bu projeler arasında yeni kütüphaneler, bilim ve sanat merkezi, cami ve okullar yer alıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında da hayırseverlerle iş birliğine devam ederek kente daha fazla güzel projeler kazandırmayı hedefliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında hayırsever-belediye iş birliğiyle birçok önemli projeye imza atarak gönül belediyeciliğinin güzel örneklerini sergiledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel yönetim hizmetleri kapsamında kente yeni vizyon ve prestijli projeler kazandırırken, eğitim kurumu, kütüphane, bilim merkezi, ibadethane ve spor salonu gibi projeleri hayırseverlerle birlikte gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve gönül belediyeciliği anlayışıyla kentte önemli yatırımlar yaparken, bir yıl içinde hayırsever-belediye iş birliğiyle birçok proje hayata geçirildi.

18 Ocak 2023’te Başkan Büyükkılıç, Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu Spor Salonu ve Bahçe Düzenlemesi Tanıtım Programı’na katıldı. 28 Ocak 2023’te Abdurrahman Gazi Türbesi hayırsever iş birliğiyle restore edilerek yeniden ayağa kaldırıldı. 3 Nisan 2023’te Halit Özkaya Kütüphanesi, 26 Ağustos 2023’te Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu, 8 Eylül 2023’te Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kur’an Kursu, 23 Eylül 2023’te Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi, 14 Ekim 2023’te Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi açılışları gerçekleştirildi. 9 Aralık 2023’te ise Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever Osman Ulubaş iş birliğiyle ilkokul ve ortaokulun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverler şehri olarak anılmaya devam ettiğini belirtti. Kentin her köşesinde ayrı güzelliklerin bulunduğunu vurgulayan Büyükkılıç, hayırseverlerin şehre, hemşehrilerine ve gelecek nesillere kazandırdıkları eserlerin değerli olduğunu ifade etti. Başkan Büyükkılıç, hayırseverler ve belediyelerin iş birliğiyle gerçekleştirilen projelere devam edileceğini söyleyerek, “2023 yılında birçok güzel projeye imza attık, inşallah el ele, gönül gönüle daha nice hayırlı projelerde iş birliğimiz devam edecek” dedi.

Kozanlı öğrencilerden Mehmetçik’e moral mektubu: Harekat bölgesindeki kahramanlarımızı sevindiren güzel jest!

Sıradaki haber:

Kozanlı öğrencilerden Mehmetçik’e moral mektubu: Harekat bölgesindeki kahramanlarımızı sevindiren güzel jest!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.