h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehitlikleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehitlikleri ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kartal Şehitliği ve Polis Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehitlerin anısını yaşatmak için dua etti ve Kur'an-ı Kerim okudu. Başkan Büyükkılıç, ziyaretlerde, şehitlerin her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayarak, şehitlerin unutulduğunda gerçekten öldüğünü belirtti. Ayrıca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da başkana şehitleri unutmaması nedeniyle teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kartal Şehitliği ve Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlerin hatırasını canlı tutmak için dualar eden Başkan Büyükkılıç, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, Serdar Öztürk, daire başkanları, genel müdürler ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da yer aldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, şehitlerin her zaman hayatta olduğunu ve unutulduğunda gerçekten öldüklerini belirterek, şehitlerin ailelerine sabır diledi. Ali Yavuz ise Başkan Büyükkılıç’ı vatan için şehit olan askerlerin hatırlanmasında teşekkür etti ve şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifalar, gazi askerlere de sağlık ve afiyet dileklerinde bulundu.

Umre yolcuları, dualar eşliğinde vedalaşıp yola çıktı

Sıradaki haber:

Umre yolcuları, dualar eşliğinde vedalaşıp yola çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.