h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak severlerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak severlerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi'ne ziyarette bulunarak kar yağışından faydalandı. Eşi ve torunlarıyla birlikte kayak merkezindeki ziyaretçilerle sohbet eden Büyükkılıç, fotoğraf çektirip memnuniyetini dile getirdi. Bereketli yağan karın ve coşkulu ziyaretçilerin olduğu bu güzel pazar gününde herkesi Erciyes'e davet etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes’te kayak severlerle buluştu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin turizm değerlerini ön plana çıkarmaya yönelik çabalarına devam ederek, Erciyes Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Kayak merkezine eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve torunlarıyla gelen Başkan Büyükkılıç, burada vatandaşlar ve turistler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Misafirlerle masalardaki sohbetlerine katılan Büyükkılıç, fotoğraf çektirdi ve keyifli vakit geçirdi. Erciyes’in karla kaplı manzarası ve yoğun ziyaretçi akınıyla geçen günün tadını çıkaran Büyükkılıç, eşi ve torunları ile birlikte bu güzel pazar gününde Erciyes’e gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, herkesi burayı ziyaret etmeye davet etti.

Karesi Belediyesi tüm ekipleriyle aktif olarak çalışıyor.

Sıradaki haber:

Karesi Belediyesi tüm ekipleriyle aktif olarak çalışıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.