h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edilecek

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edilecek

Olumsuz hava koşulları sebebiyle Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, yarın yapılacak seferlerin tamamının olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi. Yalnızca Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında belirli saatlerde bazı seferlerin gerçekleşeceği duyuruldu. Diğer tüm tarifeli seferler iptal edildi.

“Bozcaada ve Gökçeada İlçelerine Yarın Yapılması Planlanan Feribot Seferleri, Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle İptal Edildi”

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde yer alan Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yönelik bazı tarifeli feribot seferleri, yarın gerçekleşmesi beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan bir firma olarak, yarın için planlanan feribot seferlerinin Gökçeada ve Bozcaada hatlarında olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Gestaş firması tarafından yapılan açıklamaya göre, “18 Ocak 2024 Perşembe (yarın) Kabatepe-Gökçeada hattında, sadece Gökçeada’dan saat 06.00’da ve Kabatepe’den saat 08.00’de birer sefer gerçekleştirilecek. Ancak planlanan diğer tüm seferler, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edilmiştir. Aynı şekilde, 18 Ocak 2024 Perşembe (yarın) Geyikli-Bozcaada hattında, sadece Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00’da, Geyikli’den ise saat 08.00 ve 11.00’de seferler düzenlenecektir. Fakat olumsuz hava şartları dolayısıyla diğer tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” denildi.

Edremit Belediyesi, pazarda gıda denetimini sürdürüyor

Sıradaki haber:

Edremit Belediyesi, pazarda gıda denetimini sürdürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.