h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Beyşehir’deki Gıda Üretimi ve Satışı Yapan İş Yerlerine Denetim Yapıldı

Beyşehir’deki Gıda Üretimi ve Satışı Yapan İş Yerlerine Denetim Yapıldı

Konya Beyşehir ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gıda üretimi ve satışı yapan iş yerleri denetlendi. Denetimlerde hijyen şartları, saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri ve kullanılan ekipmanların uygunluğu kontrol edildi. Halkın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesi amacıyla denetimlerin aralıksız devam ettiği belirtildi. Vatandaşlar ise olası sorunları bildirmek için Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait 174 Alo Gıda hattını arayabilecek.

Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren gıda üretimi ve satışı yapan iş yerleri denetlendi. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada, gıda kontrol görevlilerinin ilçe genelinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerinin gerçekleştirildiği bildirildi. Denetimlerde, işletmelerin hijyen koşulları, ürünlerin ve malzemelerin saklama şartları, çalışanların kişisel hijyenine dikkat edildi. Ayrıca satış ve sunumda kullanılan ekipmanların uygunluğu da kontrol edildi. Gıda zincirinin her aşamasında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda tedarikinin sağlanması amacıyla denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceği belirtildi. Vatandaşlar, herhangi bir sorunla karşılaştıklarında Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait 174 Alo Gıda hattını arayarak yardım alabilecekler.

Yolda şaşırtıcı bir olay: Otoyolda komik bir buzağı takibi

Sıradaki haber:

Yolda şaşırtıcı bir olay: Otoyolda komik bir buzağı takibi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.