h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Yazıcı: “Ülkemiz için yaptığımız tüm çabalarda birleşiyoruz”

Başkan Yazıcı: “Ülkemiz için yaptığımız tüm çabalarda birleşiyoruz”

Pençe-Kilit Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından rahmet dileendi. Başkan Yazıcı, her pazartesi ilçedeki okulların bayrak törenine katılıyor ve öğrencilerle etkinlik düzenliyor. Bu hafta Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Yazıcı, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Törenin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Yazıcı, öğrencilere Temel Bilimler konusunda bir sunum yaptı. Başkan Yazıcı, gençlere hitabında, eğitimin toplumun her şeyi olduğunu vurguladı ve gençlere gelecek sunmanın önemine değindi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Pençe-Kilit Harekatı’nda üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize başsağlığı dileyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Milletimizin ve vatanımızın var olması için canlarını feda eden kahramanlarımız var. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ancak, bu ülkenin geleceği için verdiğimiz tüm çabaların anlamı vardır. Başkan Yazıcı, her pazartesi Tuzla ilçesindeki okulların bayrak törenine katılarak öğrencilerle soru cevap etkinliği düzenlemektedir. Bu hafta Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Yazıcı, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerlerin anısına bayrak töreni düzenledi. Törenin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yazıcı, okul ve eğitim konusunda öneri ve talepleri dinledi ve 12. sınıf öğrencilerine Temel Bilimler konusunda bir sunum yaparak gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlere “Toplumda ne varsa ne olacaksa hepsi eğitimin veya eğitimsizliğin sonucudur” diyen Başkan Yazıcı, eğitimin önemine vurgu yaparak, gençlerin aldığı eğitimin kendileri ve aileleri için değerli olduğunu söyledi. Milli eğitim alanında herkesle ilişkilerinin önemli olduğunu belirten Başkan Yazıcı, toplumun ilerlemesi ve gelişmesi için eğitimin büyük bir rol oynadığını vurguladı.

KAYMEK Bahar Dönemi Kurs Kayıtları Yeniden Hız Kesmeden Başladı

Sıradaki haber:

KAYMEK Bahar Dönemi Kurs Kayıtları Yeniden Hız Kesmeden Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.