h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Pekmezci, Bayburtlularla buluşacak ve görev süresini değerlendirecek

Başkan Pekmezci, Bayburtlularla buluşacak ve görev süresini değerlendirecek

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, görevdeki 5 yılını değerlendireceği basın toplantısı düzenleyeceğini ve belediye projeleri hakkında bilgi vereceğini açıkladı. Toplantı belediye binasının sosyal ve kültürel faaliyetler salonunda gerçekleştirilecek ve halka açık olacak. Başkan Pekmezci, tüm Bayburtluları toplantıya davet etti. Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada ise "Bayburt'umuza yaptıklarımızı anlatmak için düzenleyeceğimiz halka açık basın toplantısına tüm vatandaşlarımız davetlidir" ifadeleri yer aldı.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceği basın toplantısında, 5 yıl süresince gerçekleştirilen, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verecek. Toplantı, belediye binasının 5. katında bulunan sosyal ve kültürel faaliyetler salonunda halka açık olarak düzenlenecek. Başkan Pekmezci, tüm Bayburtluları toplantıya davet etti. Bayburt Belediyesi tarafından yayımlanan “5 Yılda Neler Yaptık” başlıklı yazılı açıklamada, yapılan çalışmaların Bayburt halkına anlatılması için düzenlenen basın toplantısına tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Çocuklara enerji tasarrufu konusunda eğitim verildi

Sıradaki haber:

Çocuklara enerji tasarrufu konusunda eğitim verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.