h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Oktay, dans dünyasının şampiyonlarına ev sahipliği yaptı

Başkan Oktay, dans dünyasının şampiyonlarına ev sahipliği yaptı

Marmaris Point Dans Okulu öğrencileri Antalya'daki yarışmadan döndükten sonra Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti. Yarışmadan 7 kupa ve 11 madalya kazanan öğrenciler, başarılarını kutlamak için belediyeye gitti. Dans okulu eğitmeni Orhan Baskım, ziyaretin kendileri için motivasyon olduğunu ve Türkiye Şampiyonası öncesi teşekkür ettiklerini belirtti. Başkan Oktay ise dansçıları tebrik ederek Türkiye Şampiyonası için başarılar diledi.

Marmaris Point Dans Okulu öğrencileri, Antalya’da gerçekleşen bir yarışmadan başarıyla döndükten sonra Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti. Dans okulu öğrencileri ve eğitmenleri, 7 kupayla ve 11 madalyayla dönmenin gururunu yaşadıkları yarışma sonrası belediye başkanını ziyaret ettiler. Kupa ve madalyalarıyla birlikte ziyarete katılan Marmaris Point Dans Okulu, Sportif Latin Dansları dalında eğitim veren bir akademidir. Akademinin eğitimlerinden Orhan Baskım, “Türkiye Şampiyonası öncesi Ankara’da yapılacak olan etkinlik bizi motive etti. Başkanımıza nazik ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” dedi. Dans okulu öğrencileri, eğitmenleri ve velileri, belediyede ağırlanmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Oktay ise, “Dansçılarımız Marmaris’i en iyi şekilde temsil ediyor. Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Türk kültüründe bu gelenek 300 yıldır yaşatılıyor

Sıradaki haber:

Türk kültüründe bu gelenek 300 yıldır yaşatılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.