h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Hürriyet, “16 Ocak hakkında uzun bir belgesel projemiz olduğunu” açıkladı.

Başkan Hürriyet, “16 Ocak hakkında uzun bir belgesel projemiz olduğunu” açıkladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Onur Günü'nde konuştu. Belediye Başkanı, 16 Ocak'ın tüm ülkede tanınmasına katkıda bulunmak amacıyla ünlü bir yönetmenin hazırlayacağı uzun metrajlı bir belgesel film üzerinde çalıştıklarını söyledi. Film, Atatürk'ün İzmit ziyaretleri ve İzmit'in Türkiye için önemini anlatacak şekilde planlanmaktadır. Hazırlıkların şubat sonu veya mart başında tamamlanması hedeflenmektedir.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından Kasr-ı Humayun’da düzenlenen 16 Ocak Basın Onur Günü programına katıldı. Programda yaptığı konuşmada, 16 Ocak’ın tüm ülkede tanınmasına katkıda bulunmak için uzun metrajlı bir belgesel film hazırlığı içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Kaplan, “Bu kentin tarihinin taşıdığı emsalsiz değerleri kamuoyuna daha fazla anlatmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, ünlü bir belgesel yapımcısı ile anlamlı bir çalışma yaparak, ülkenin Cumhuriyet ile yönetileceğinin İzmit’ten duyurulduğunu daha fazla vurgulamak istiyoruz. İzmit’in Atatürk’ün ziyaretleri ve ülke için taşıdığı önemi anlatan bir belgesel film üzerinde çalışıyoruz. Heyecanla devam eden hazırlıklarımızı, güzel bir gala ile tüm halkımıza sunmak istiyoruz. Tamamlanmasını Şubat sonu veya Mart başı gibi temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne ön kayıtlar başladı

Sıradaki haber:

Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne ön kayıtlar başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.