h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç, TÜGVA’nın ‘Köklerden Göklere’ adlı konferansına katılım gösterdi

Başkan Büyükkılıç, TÜGVA’nın ‘Köklerden Göklere’ adlı konferansına katılım gösterdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Köklerden Göklere" konferansına katıldı. Konferansın konuşmacısı Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan'dı. Büyükşehir Belediye Başkanı, programda gençlerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı. Kayseri'de kültür ve sanat faaliyetlerini destekleyen Başkan Büyükkılıç, vatandaşlar ve konuklarla birlikte olmaya önem veriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Şubesi tarafından organize edilen ‘Köklerden Göklere’ konulu konferansa katıldı.

Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Köklerden Göklere’ konferansı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları, TÜGVA İl Başkanı İsmail Vefa Bayırbaş ve birçok davetli de bu konferansa katıldı.

Kayseri Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen bu etkinlikte, Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan katılımcılara bilgi, birikim ve deneyimlerini aktardı. Belediye Başkanı Büyükkılıç ise “Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Köklerden Göklere’ programına katılıp, hemşehrilerimiz ve genç kardeşlerimizle bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerine Kayseri’de her zaman destek veren Başkan Büyükkılıç, kentte düzenlenen programlara katılarak hem vatandaşlarla hem de konuklarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Büyükşehir Spor A.Ş., Kayak Okulu’nda “sömestr” için özel bir jest yapıyor.

Sıradaki haber:

Büyükşehir Spor A.Ş., Kayak Okulu’nda “sömestr” için özel bir jest yapıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.